8 éve a mai napon indult a Rézkarcfitness. Szinte hihetetlen. Mintha most lett volna hogy kitettük az első bejegyzést. Azóta feltérképezt...

8 éves a Rézkarcfitness

csütörtök, február 16, 2017 rezkarcfitness 0 Comments


8 éve a mai napon indult a Rézkarcfitness. Szinte hihetetlen. Mintha most lett volna hogy kitettük az első bejegyzést. Azóta feltérképeztük a magyar grafika eddig kevésbé ismert részeit. Az évek során bemutatott alkotók közt nem egyszer akadt olyan, akit mi magunk sem ismertünk mindez idáig. Persze még vannak feltáratlan területek. Kutatunk, böngészünk, írunk tovább!

Az aukciókon időről-időre felbukkanó művek igazi csemegék, reméljük továbbra is előkerülnek ezek a rejtőzködő remekművek. Ez úton bíztatunk mindenkit, bárki tud ilyen rejtőzködő kincsről bátran ossza meg velünk! És örömmel látjuk, hogy egyre több műhely is csatlakozik közösségünkhöz, és gyakran osztanak meg a facebook csoportban is kiállításajánlót vagy csak egy-egy érdekes cikket.

És végül olvasóink visszajelzése sokszor túllendített a holtpontokon, mikor mi is elfáradtunk. Egy-egy köszönő levélnek nagyon örültünk. Ez úton is nagyon köszönjük! Írjatok bátran!


Felhasznált kép forrása: https://hammer.ucla.edu/legacy/image/42/19.jpg

0 megjegyzés: